Min nya blogg

Här är min nya blogg. Efter att ha bloggat i fem år på blogg.se känner jag att jag behöver gå vidare, och framför allt att jag vill börja om på ny kula. En del saker jag skrev som sjuttonåring vill jag inte ska vara sökbart för alla men jag ville samtidigt ha kvar det för mig själv. Lösningen: en ny blogg. Bloggar numera med wordpress och hoppas att jag ska lära mig det här verktyget. Jag kommer skriva en presentation ifall det har hittat hit någon som inte känner mig. Och sen kommer jag blogga om det som faller mig in. Stickning, matlagning, bakning, hundar, hundträning, inredning eller musik är kategorier jag kommer på så här spontant.

Hoppas att vi alla ska trivas här inne hos mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.