Kvällens göromål: biljetter och julklappar

Ja, det här har jag gjort ikväll. Köpt biljetter till skidskyttet. På bilden är min biljett, men jag har köpt till mina föräldrar och min kille också. Bor man i en världscuport måste man ju pallra sig dit! I alla fall om man gillar vintersport.

Och så har jag slagit in de första julklapparna. Den övre är till min syster och den undre till en av mina bästa vänner. Den bästa vännen kommer hit och hälsar på imorgon så jag tänkte att det är smart att slå in klappen 🙂

Nu blir det På spåret – jag och pensionärerna sitter bänkade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s