Bakdag

Typiskt! Här satt jag hela kvällen igår och surfade recept. Jag klev upp tidigt och satte i motorvärmaren i bilen. Skrev en handlarlapp med allt jag behövde för att baka de sorter jag tänkt hinna baka idag. Åkte och handlade. Packade upp. Och nu slår jag upp ett recept och inser att jag har glömt att köpa saffran! Gaah. OCh det går ju knappast göra saffransbullar utan saffran, även om det känns lockande att blanda i gurkmeja just för tillfället. Men det törs jag nog inte.
Så jag får börja med att springa upp på lill-ICA och köpa ett halvt gram. Och då måste jag skynda mig om jag ska hinna göra allt jag hade tänkt. 16:30 börjar mitt pass på Friskis, så jag måste fara typ senast 16..
Men ni vet vad jag gör idag i alla fall 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.