Fredag

Äntligen fredag. Även när man är ledig är alltid fredagarna lite extra bra, vet inte om det bara är jag som känner så? En speciell känsla infinner sig i alla fall.

Jag har egentligen inte så många planera för dagen. Ska städa eftersom vi får besök i helgen. Och så ska jag åka och handla lite. Igen, haha. Igår handlade jag ju bara för att baka. Funderar på att åka in till stan och köpa julklappen jag såg ut häromdagen. Den som var för stor för att bära hem, så jag måste ha bilen. Som sagt, vi får se.

Jag sitter och har ångest över julkorten. Brukar beställa egna jullkort med egen bild. Men i år har vi ingen bild. Och jag vill ju väldigt gärna att bilden ska vara från i år. Så då kanske jag måste köpa vanliga tråkiga kort och skicka.. Och det funkar väl också, i och för sig, men jag som gillar att göra egna kort.. Nåväl, det är väl ett i-landsproblem om något.

Nu tror jag faktiskt att jag måste kliva upp och göra något av dagen. Tyvärr 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.