Söndagsångest

Det var länge sedan jag hade sån här söndagsångest. Helt plöstligt känns det som att jag har jättemycket att göra imorgon, men jag vet inte vad det skulle vara? Fick ett sms från biblioteket om en bok som ska tillbaka och där började det. Men jag lyckades låna om den så jag få ha den ett tag till. Känns ju lite bättre.

Har haft besök hela helgen. Hela vägen från Stockholm. Vi har varit och tittat på skidskytte. Det var kallt men kul ändå. Och sällskapet var ju oslagbart 🙂

Imorgon kommer mina föräldrar hit, med sin egen hund och min hund. Vi ska väl fixa och dona lite i lägenheten. Jag har till exempel börjat packa i flyttkartonger. Första februari går flyttlasset och eftersom jul och nyår är emellan känns det som att man inte kan börja för tidigt.

Men det är faktiskt fortfarande söndag och jag ska ha tv-kväll med mig själv. Det brukar kunna vara mysigt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s