Brownies

Samtidigt som jag bakade saffransbullar slängde jag också ihop brownies. Faktiskt var det första gången jag provade baka såna och det var ju jättelätt. Använde ett recept från min kokbok som jag antar är ett standardrecept. Det smakade väl därefter också, standardkaka. Gott, men man kansäkert lyxa till dem ännu mer (och sockerchocka kroppen till max) 🙂

P1010454-kopia

Dock inte den mest fotogeniska kaka jag bakat, svårt att fota när dagsljuset försvann (vilket ju är redan på morgonen numera 😉 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.