Fredagen känns som en måndag

Min almanacka säger att det är fredag i dag. Hjärnan signalerar måndag. Jag vet precis vad det beror på. Fick igår veta att jag blivit underkänd på en uppsats och måste skriva om. Första gången i mitt liv som det händer och det svider som fan. Men jag ägnade hela kvällen igår åt att gråta ögonen ur mig och känna mig dum i huvudet så idag ska jag ta tag i det här och fixa till det. Jag är inte dum i huvudet, så sent som förra veckan fick jag ju tillbaka en annan uppsats som betygsatts som VG. Alltså är det inte mig personligen det är fel på utan bara just den här uppsatsen, vilket på ett vis var väntat också.

Så idag ska jag väl försöka rätta till den så gott det går. Sen tänker jag inte titta på den före måndag. I helgen är jag sambo igen och tänker utnyttja det. Inget jävla skolarbete.

Måste säga att Baloo lyser upp tillvaron något så oerhört. Att man kan älska en hund så mycket är helt otroligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s