Jullov?

Jäklar vad jag kämpade och gnetade igår, men till slut fick jag ihop så pass många sidor att jag nådde minimiantal på uppsatsen. Så jag har lämnat in den men känner faktiskt lite oro i magen. Är inte alls säker på att den är nog bra. Och när jag nu har skrivit om den en gång vill jag ju gärna att den ska bli godkänd. Annars tror väl läraren att jag är puckad 😛  Men det är ju ingen mening att oroa sig innan man vet.

Jag var ju på stan en sväng igår också. Lämnade in systemkameran hos försäkringsbolaget. Vet inte om jag har sagt det men den föll i golvet förra helgen. Som tur var hade vi en allriskförsäkring så vi fick ut några kronor på den. Det är ju inte ens i närheten av att täcka en ny kamera men en liten tröst i alla fall. Och så lämnade jag tillbaka böcker, köpte strumpbyxor åt mig själv och en julklapp.

Idag klev vi upp, gick en långpromenad, packade bilen och körde iväg. Vi halv tre var vi framme i Lycksele. Ska spendera helgen här i älsklings lilla etta. Vet inte om man ens kan kalla det för etta, det är ett litet rum med kokplatta 😉 Men vi ryms då här alla tre. Tror faktiskt Baloo tycker det är bra att det bara är ett rum att hålla reda på.

Vi ska strax se julkalendern, sen blir det nog en liten kvällspromenad med Baloo och sen fredagsmys med På spåret. Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s