Lördag?

Jag har tappat räkningen lite men jag tror att det är lördag idag. Vi har inte gjort så mycket. På förmiddagen planerade vi nyårsafton och sen var vi bjudna på lunch hos en moster till min kille. Massa julmat. Tror det var sista gången för i år i alla fall, för nu börjar till och med jag vara lite less.

Snön verkar vräka ner idag. Men det är då inte lika kallt som det har varit. Igår när jag körde de tio milen hit så visade termometern i bilen -27,5 när jag var ungefär halvvägs. Nu verkar det vara kring -3, det är ju mer behagligt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s