Nyårsafton

Årets sista dag och vi har sovit bort nio timmar av den dagen 😉  Sen har vi försökt äta frukost och jag har googlat fram en instruktionsvideo till en inbakad fläta. Behöver nämligen lite hjälp att få håret som jag vill 😛

På nyhetsmorgon pratar de om nyår på olika sätt. Senast pratade de om nyårslöften. Själv ger jag aldrig nyårslöften, men jag brukar sätta upp mål för det nya året. Sista åren har det väl kanske inte blivit så mycket av det i och för sig. Men några mål kan ju till exempel vara att klara studierna, att köpa en sänggavel eller att åka på semester. Typ 😉  Har inte riktigt bestämt vilka mål jag har för detta år än. Ska klura på det.

Just nu pratar de om barn och alkohol. All forskning visar att barn som får alkohol hemma dricker mer än de som inte får det. Och det beror på att de dricker det de hade tänkt dricka ändå PLUS det som de får av sina föräldrar. Är det verkligen så jävla svårt att låta bli? Tydligen. Jag ska nog inte säga något förrän jag får egna barn.

Nåväl. Nyårsafton. Vi ska fira med några vänner och jag tror det blir trevligt. Jag ska ha håret i en fläta och min fästman ska hjälpa mig med det. Han är så himla snäll 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.