Inga bilder..

Tror att jag har glömt kameran hos mamma och pappa. Hittar den då inte och jag har packat upp allt jag hade med mig. Surt, jag hade fotat världens finaste lilla stickprojekt som jag är riktigt nöjd med. Min pojkvän trodde faktiskt att den var köpt. Men, men, den som väntar på nåt gott..

En blogg utan bilder är ju dock ingen höjdare alls. Särskilt som designen på bloggen är som den är. Får väl försöka fixa hyfsade mobilbilder eller något då 😉

vackertEller så får jag väl börja damma av sånt här. En av mina favoritsommarbilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s