Torsdag

Oj, då var det redan torsdag. Jag tog mig lite sovmorgon idag och gick sedan en långrunda med Baloo. Vi kom in vid halv tio. Då plockade jag ihop lite här hemma och satte mig att vänta på en person som skulle titta på lägenheten. Och så har jag visat lägenheten så det är egentligen först nu jag har tid att börja jobba. Ska ändra lite saker i uppsatsen nu då.

Annars vet jag inte om jag har så mycket för mig idag. Det blir hundpromenader och plugg. Men det är väl rätt okej det också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.