Äntligen fredag!

Eller äntligen och äntligen, mer än halva dygnet har redan gått. Man kan lätt  bli deprimerad om man tänker så, men det är ju sanningen  😉

Fast jag har faktiskt utnyttjat dagen. Klev upp och gick en långpromenad. Sen tog vi (alltså jag och Baloo) bilen till Lillänge där jag gick på Lindex. Fick ett presentkort i julklapp som jag använde upp. Behövde bara betala 23 kronor själv, det kändes lagom. Gick in på Djurmagazinet och köpte hundgodis också. Sen vidare till Kvantum för helghandling och hämtande av paket. Vårens kurslitteratur har kommit och hjälp vad det ser hemskt ut. Relativt tjocka böcker och alla är på spanska! Hur tänkte jag när jag valde spanska egentligen?

Hemma igen packade jag in matvarorna och sen blev det en promenad till biblioteket där jag hämtade ut en bok jag reserverat och behöver till uppsatsen. Passade på att låna några till. Fick faktiskt begränsa mig så jag skulle kunna bära hem högen. Kommer verkligen sakna biblioteket när vi flyttar..

Sen blev det lunch och hundpromenad och nu sitter jag här. Planen är att jobba lite mer med uppsatsen men alltså.. Jag vet faktiskt inte om jag orkar. Får se. Annars kanske jag slösurfar, stickar och spelar the SIMS istället. Sånt funkar med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.