Tisdag då

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Har ännu inte fått kommentarer på uppsatsen så jag tänker inte göra ett skit med den. Funderar istället på att börja bläddra lite i böckerna vi ska ha resten av terminen. Försöka läsa före, så att säga. För jag gissar att jag kommer få kämpa ganska mycket.

Annars vet jag inte. Jag kanske borde packa lite. Nån kartong sådär. Fast det kändes inte alls särskilt kul. Jag måste gå på ICA och köpa mjöl i alla fall. Det tog slut igår.

Himla spännande inlägg, jag vet 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s