Fredag

Godmorgon världen.

Vi har varit ute på våran morgonrunda, jag och Baloo. Sen har jag satt in motorvärmaren i bilen, ska nämligen fara på Lillänge en sväng. Brukar försöka passa på tidigt på morgonen innan det blir så mycket folk. Ska köpa ett badrumsskåp till syster och nånting jag inte vet vad det är till pappa. Båda sakerna på JULA. Sen ska jag in på RUSTA och köpa lite städgrejer. Har slut på trasor och såpa.

Så spännande är det här idag. Har lite plugg som måste göras, det får bli i eftermiddag. Uppropet igår gick väl ganska bra, men jag vidhåller att de pratar alldeles för fort. Får väl se om det löser sig innan slutet.

Och så är det fredag idag. Det innebär På spåret och lite godis! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s