Onsdag

Igår var jag till Hoting och hämtade mamma.

Idag har jag varit på biblioteket drygt tre timmar och pluggat. Man blir ganska effektiv när man inte sitter hemma måste jag säga. Hann mycket mer än jag trodde. Gick hem till mamma en sväng och sen promenerade vi ner på stan. Köpte en bläckpatron på Clas Ohlson, och ett lock att använda i micron på samma ställe. Sen gick vi KappAhl, där jag köpte ett par treggings, och till Panduro där jag köpte 2,5 meter tyg. Hade sån tur att det var 20% på tyget 🙂  Ska sy lite nya kuddfodral tänkte jag..

Sen åt vi middag på min favoritpizzeria och promenerade hem igen. Nu sitter jag och är allmänt jättetrött. Har fixat lite grejer för skolan och tror att jag hinner resten imorgon. Så jag ligger bra till i planeringen.

Imorgon blir det, förutom skola, att packa ner det allra sista i kartonger. Sen lämnar vi stan på fredag. tiden går fort när man har roligt, minst sagt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s