Onsdag

Börjat känna mig sjukt stressad när jag inser allt vi har att göra den här veckan. Gaah! Jag har i och för sig en tendens att jaga upp mig i onödan, men med tanke på att jag har gjort en skrivuppgift som tagit mig dubbelt så lång tid som jag trodde börjar jag fundera på om jag överhuvudtaget kommer klara det här. Men det är klart jag gör. Enligt min sambo säger jag så här varje termin och hittills har det ju faktiskt gått bra.

Jaja, jag har i alla fall startat dagen med att skriva färdigt en text. Har skrivit hela för hand sen jag upptäckte att jag inte kunde koncentrera mig med datorn på. Sen renskrev jag den i word bara. Det är ett knep jag har när jag inte klarar av att koncentrera mig. Det är som att orden kommer lättare om jag håller i en penna också men jag vet inte om det bara är inbillning?

Nu ska jag göra ett självtest och sen blir det lunch och hundpromenad, tänkte jag. Och eftermiddagen har också saker att bjuda på, det är jag säker på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s