Ontimagen.nu

Idag har vi första seminariet i fjärde kursen och jag känner mig inte så himla förberedd. Har faktiskt lite ont i magen. Jag har gjort allt vi ska göra men jag tycker ändå att det inte känns riktigt bra. Men det är ju bara 90 minuter av mitt liv, jag ska nog överleva dem.

Dagen bjuder väl bara på annat plugg annars. Så spännande är jag idag 😉

Gårkvällen blev trevlig i alla fall. Maten tog nästan slut så jag antar att den var helt ätlig. Hade gjort Flygande Jakob, på sambons begäran. Och så gjorde jag pannacotta till efterrätt. Första gången jag gjorde det och den blev bra. Det var ju inte så svårt, faktiskt 🙂

Nej, nu blir det att testa ljud och ladda inför seminariet som vi har mellan 10-12.

Ciao!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s