Det snöar snögubbar..

Jag är ju uppväxt med snö, jag tycker om snö och älskar vintern. Kyla får en att känna att man lever och så. Men idag.. Tittar ut genom fönstret och ser att det faller sjukt stora snöflingor, väldigt tätt och väldigt snabbt. Ser ut som små snögubbar nästan. Känner mig inte så peppad på en promenad. Men jag har inte mycket att välja på, för lilleman måste rastas. Och tur är väl det, annars skulle jag nog alltid smita undan.

Vädret är ju annars bra för pluggmotivationen. Särskilt när man sitter och läser en grammatikbok. Du hörde rätt, vi läser den bara rakt upp och ner och så förväntas vi kunna allt sen. Inga övningar, ingenting. Men jag tror jag har hittat ett bra system för att lära mig ändå.

Igår var det fettisdag och jag bakade UnderbaraClaras semmelmuffins. Receptet finns här. Har aldrig ätit så goda muffins i hela mitt liv. Ska börja använda det receptet om jag gör vanliga muffins också. Semlan av det hela blev väl helt okej också 🙂 Den blev inte så fin dock så jag valde att inte fota den 😉

Nu verkar snöfallet lätta så vi ska skynda oss ut medan det är uppehåll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.