Torsdag

Å, vilken skön förmiddag jag har haft. Att börja dagen med en timmes promenad, prata en stund i telefon med pappa och sen läsa en roman i två timmar tycker inte jag är så himla dumt. Kul att det liksom är meningen att vi ska läsa romaner 😉

Nu äter jag lunch. Ska ställa mig och förbereda middagen om en stund. Vi ska åka till simhallen när sambon kommer hem från jobbet så jag tänkte att det är smidigt om man bara behöver ställa in middagen i ugnen när vi kommer hem. Ikväll har jag grejer att pyssla med, ska baka två sorter. Borde baka bröd också men jag tror helt enkelt inte att jag hinner det. Eller orkar 😉

Och efter lunchpromenaden ska jag göra mera pluggpapper. Gjorde två självtest på kurssidan igår och klarade båda med bravur. Det förvånade mig för ajg tycker att det här är jättesvårt. Så om tentan är i samma stil så kanske det går vägen det här. Och hinner jag ska jag börja skriva en uppsats.

Igår kom sambon hem med en sån där tapetkatalog. Så vi bläddrade i den och valde två tapeter, en till sovrummet och en till vardagsrummet. Så nu ska vi väl bara meddela tapetval så ligger bollen hos hyresvärden. Det är ju himla smidigt om nån annan fixar åt en, måste jag säga 😉

Nej, middagsmat var det. Och promenad. Ha en trevlig torsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s