Segt..

Usch vad segt det gick att komma igång idag då. Kan bero på att det irngde en jävla försäljare under morgonpromenaden och tjatade sig till att få sälja på mig ett mobilabonnemang. Ett dyrare abonnemang. Känner mig på så sjukt dåligt humör, mest för att jag liksom inte har nåt annat val eftersom det jag har tydligen har upphört. Känner mig liksom överkörd av hela bolaget. Men, men, det kanske släpper sen.

Nåväl, nu ska jag ta tag i dagens sysslor. Ska skriva en wikipedia-artikel på spanska. Låter kul, faktiskt. Vi fick välja nånting svenskt (plats, tillställning, person etc.) som inte finns på spanskspråkiga wikipedia. Jag valde Heidi Andersson, mest för att jag inte trodde att nån annan skulle välja henne. Så nu ska jag försöka få till en artikel 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.