Thursday in spring

Det har varit töväder i flera dagar vilket resulterat i slask och blankis på vägarna. Härligt. Inte. Igår halkade jag och landade på ändan. Inte skönt.

Jag håller fortfarande på att introduceras på nya jobbet samtidigt som jag pluggar. Tentan är dock avklarad och jag tror att den gick bra. Däremellan försöker jag fixa med lite allt möjligt praktiskt så som räkna ut hur mycket jag får tjäna utan att tappa studiemedlet och kolla upp så vi har en hemförsäkring..

Men, men, nästa vecka är det sportlov i skolan (=jag jobbar inte) så då är jag bara hemma och pluggar hela dagarna. Ska försöka plugga bort så mycket som möjligt så jag inte behöver läsa så mycket medan jag jobbar. Om det går ens. Men jag tror nog att det kommer lösa sig det här.

Så är det. Ska plugga hårt en timma nu innan det bär av till skolan för mer introduktion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s