Kofta 1-3 månader

kofta1Eftersom jag utgår från att de nyblivna föräldrarna har annat att göra än att läsa min blogg så kan jag ju lägga ut vad de ska få av mig 😉  Eller oss. Jag har stickat en kofta efter det här mönstret. Ganska simpelt eftersom man stickar rätstickning från ärm till ärm och sen syr ihop den under ärmen och efter sidan. Dock så krävdes en del tankearbete medan jag stickade så det hamnade på rätt ställe 😉 Jag har använt garnet som rekommenderas i mönstret, DROPS Alpaca, i färgen turkos. Jag trodde färgen skulle vara lite knalligare men det var den inte. Garnet är jättemjukt men det är handtvätt på det, vilket ju känns sådär praktiskt för småbarnsföräldrar..

kofta detaljbild

Detaljbild.

Här är förresten en work in progress-bild.

En reaktion på ”Kofta 1-3 månader

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s