Less

Idag är jag less på att vara sjuk. Men jag har inte ont i halsen längre och jag hostar knappt alls. Däremot har jag fått börja snyta mig men det brukar kunna vara bra för då får man ut allt ur systemet. Välkommen till min blogg, en genomgång av sjukdomsläget är precis avklarad.

Om vi ska gå vidare till något mer intressant och mindre äckligt då. Som.. Eh.. Mitt liv i övrigt? Jag kan inte riktigt se mig mätt på det nya kaklet. Det blev så ljust och fint. Och framför allt: Det är kakel! Kakel som man kan torka av om det blir kladdigt. Och så kommer vi kunna fästa krokar på det. Haha, ja, jag är nöjd och lycklig.

I övrigt är jag väl mindre lycklig. Håller på att plöja igenom en massa material om kulturkrockar (tror jag). Ska försöka hinna göra så mycket som möjligt så jag inte behöver plugga ihjäl mig nästa vecka när jag börjar jobba. Och jag har börjat planera för jobbet också. Lektionerna på måndagen måste ju åtminstone vara färdigplanerade innan jag börjar, och jag vill gärna ha ett hum för resten av veckan med..

Blev inte mycket gjort igår eftersom jag fick huvudvärk. Så nu sätter jag fart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.