Effektiv

Pust, vad jag är trött idag. Sov himla dåligt i natt så det är därför. Har haft en ganska lugn dag så det är inte så att jag är utarbetad. Jobbet gick bra, jag hann det jag hade tänkt. Ikväll har jag gjort klart lite plugg. Nu ska jag se klart kvällens avsnitt av Farmen, fika och läsa lite i den roman som vi ska läsa nu.

Jag ska packa också för imorgon blir det hem till lägenheten. Där har vi fått nya tapeter! 🙂  Ska bli kul att se hur det blev.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.