Fridag

Idag är det fredag, eller fridag om man översätter från engelskan. Jag ska ha friluftsdag på jobbet, så det blir fri i dubbel bemärkelse.

Efter jobbet tar jag mina grejer och min hund och kör tillbaka hem. En dryg timme i bil. Men jag njuter ändå av att det är så pass nära. En fördel med att ha dit vi bor nu är ju att vi har så nära till våra familjer. Det var fyra timmars körtid till Östersund, inget man kunde göra varje helg direkt.

Sen är det helg och jag ska vara ledig hela kvällen och hela dagen imorgon. Sen på söndag blir det att plugga igen. Jag hoppas på fint väder under morgondagen så vi kan åka skidor. Och gå någon lång hundpromenad. Och så ska jag banne mig träffa sambons veckogamla syskonbarn!

Så ser dagen ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.