Måndag igen

Igår var en lååång dag. Pluggade från 9-18. Men jag var nog bara effektiv mellan 11-18. Sen blev det middag innan vi åkte hem till sambons syster med familj. Jag fick träffa lilla barnet, alldeles jätteliten och jättesöt. Tröjan jag hade stickat blev uppskattad, så jag hoppas bara de hinner använda den innan det blir sommar. Den var nog lite stor just nu.

Sen blev det måndag och jag körde hit, till mamma och pappa. Har pluggat och jobbat hela dagen. Ikväll ska jag gå och träna. Ska bli skönt.

Så ser livet ut idag. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.