Gårdagens utflykt

Igår fick vi springa runt i lite olika affärer innan vi var rustade för en skidtur 🙂  Vi behövde en termos (så vi kunde ta med varm choklad (inget kaffe här inte)) och ett sittunderlag så vi skulle kunna sitta på snön och fika. Och dessutom hade vi inga bullar hemma. Så efter ett besök hos ICA, ett på Åhléns och ett på Shell så hade vi allt vi behövde.

Så då blev det att åka skidor en stund, på älven. Tyvärr gick solen i moln så det blev inte så soligt som vi hade tänkt. Men det var varmt ändå och ganska roligt 🙂 Tror vi åkte sammanlagt en timme, och då stannade vi och fikade dessutom. Cirka 1,5 timme var vi borta totalt.

nyaselenEn bild på selen vi har när vi åker skidor. Alldeles ny (vi hade inte ens klippt bort prislappen här, men det syns inte på bilden). En tidig födelsedagspresent till Baloo som fyller 3 år i april 🙂

skidturHuvudbild.

fikasugen
Vi hade bland annat med oss korv, som Baloo har fixerat med blicken här 🙂

Jag tog nåt kort på mig och sambon med men han vill inte synas på bild så det får vara 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s