Bild på sovrummet

sovrum2

Det blev väldigt ljust när vi fick nya tapeter i sovrummet. Och min kamera är inte den bästa, så hela bilden ser väldigt ljus ut. Men, i alla fall, ett vitt (men vändbart) överkast från Jotex, sänglampan jag visade häromdagen är från Markslöjd Sweden (modellen heter Huseby) men köpt på elkedjan, sängborden är MALM från IKEA (ska köpa en matchande byrå sen) och.. Ja, that’s it.

Ska införskaffa några färgglada kuddar att ha på sängen. Och så har vi provat vända på överkastet så man får en ljusgrå sida uppåt och det var inte heller så dumt. Dessutom fantiserar jag om att ha tre stora tavlor ovanför sängen, gärna fotografier i svarta ramar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s