Miércoles

Den här veckan går alldeles för fort! Idag har jag läst tre timmar på förmiddagen och är inte i närheten av all text som ska läsas. Hel eftermiddagen har jag ägnat åt att skriva en text. Den blev inte alls bra men jag får nog lämna in den ändå. Har annat som ska göras 😉

Men jag känner mig ändå nöjd med livet, trots att det är mycket att göra just nu. Jag har fått lön och eftersom jag är ensam hemma bestämmer jag själv vad jag ser på tv. Så triviala saker är inte att underskatta 😉

Nu blir det hundpromenad och sen ska jag ge mig på att laga mat 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.