Äntligen fredag!

Äntligen fredag. Vaknade upp i ett litet hav av grus med sambon klistrad vid min ena sida och Baloo vid den andra. Sanden kommer från Baloo som drar med sig en hel massa in. Men vi älskar våren, eller hur 😉  Kunde inte röra mig i alla fall och de små sandkornen liksom grävde sig in i mina lår. Men det var mysigt ändå på något vis.

Hade bokat tvättid på morgonen så har precis varit och laddat andra omgången maskiner. Har upptäckt att det första passet är en timme längre än de andra så då passar det ju bra att tvätta på morgonen om man kan. Då hinner allt torka utan att man ska stressa. Annars försöker jag förbereda en presentation om en spansk författare.

Sambon städar och Baloo sover. Och sen är det helg åtminstone till på söndag! Wihoo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s