Tuesday

Redan tisdag. Tror veckorna bara kommer blåsa förbi här innan sommarlovet. Jag ägnar kvällen åt lite inlämningsuppgifter i spanska. Eller ja, nu kom visst sambon så det är inte säkert att jag får så mycket mer gjort just nu 😛

Men tanken är att jag ska göra klart några grejer ikväll i alla fall. Är alltid skönt att få saker klart. Så det är planen för kvällen. Vi hade tänkt se hockey men upptäckte att vi inte har 9:an.. Det var ju synd, när vi nu planerat och allt 😉  Men, men.

Jag får väl försöka vara lite social i stället 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s