Vitrinskåpet

Jag är medlem i en köp- och säljsida på facebook, där bara folk som bor i vår lilla stad säljer grejer. Ungefär som blocket alltså, med den skillnaden att det faktiskt är lätt att hämta sakerna man köper. På blocket är det mesta i närmaste stora stad, 12 mil bort.

I alla fall var det en tjej som annonserade ut det här vitrinskåpet för 300 kronor. Vi hade pratat om ett vitrinskåp i matplatsen i lägenheten men visste inte riktigt vad vi ville ha. Tills det här dök upp, det blev verkligen perfekt. Man hänger det på väggen så det tar inte så himla stor plats.

Eftersom det köksbord vi har är i furu tänker vi inte göra något med det. Om vi en dag byter bord kanske vi ger oss på att måla skåpet, men den dagen den sorgen. Det blev jättefint och passade bra i köket. Sen får Simon och Thomas säga vad de vill om ”fulfuru” 😉

vitrinskåp

En reaktion på ”Vitrinskåpet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.