Mitt i veckan

Torsdagar är väl egentligen mitt i veckan, även om ajg brukar räkna onsdagar som den där mittenstenen. Jag har i alla fall två halva arbetsdagar kvar den här veckan, vilket känns bra. Jagh ar desto mer kvar i min utbildning och det vet jag inte riktigt när jag ska hinna med.. får väl utnyttja helgen till det kanske.

Ja, det händer inte mycket mer här än att jag jobbar och står i. Ska förmodligen jobba med ett grupparbete idag men jag vet inte exakt när. Imorgon blir det att åka hem till lägenheten och förhoppningsvis titta på nya köksluckor 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.