We used to say that we’re forever running around and nothing’s better

Jag har jordens huvudvärk ikväll. Gissar att det beror på vätskebrist. Har inte tid att dricka på dagarna. Eller jo, tid finns väl men det är inget jag prioriterar, tyvärr. Och så är det så pass varmt ute nu så jag tror att det bidrar till vätskebristen.

Vädret har ju varit underbart i några veckor nu. Riktig sommarvärme och det är bara maj än! Jag njuter i stora drag, särskilt som jag är färdig med studierna nu. Kvällarna sträcker ut sig som en oändlig massa av tid just nu. Skönt! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s