Friday, I’m in Love

Klockan är inte ens halv nio på morgonen och jag sitter på mammas och pappas altan som ligger i skugga. Och jag fryser inte ens! Brukar man inte alltid kunna göra i juli, faktiskt.

Igår kväll var det försommarkväll här i ortens centrum. Alla affärer hade kvällsöppet och de bjöd på smakprover lite här och där. Jag köpte mig ett par skor. Hittade ganska många skor jag ville ha.

Och idag är sista jobbdagen innan helg. Jag börjar typ halv elva men funderar på att gå dit lite tidigare för att jobba undan lite. Jag väntar bara på att ett självtest ska öppna hos högskolan så jag kan göra det. Igår fick jag veta att jag är godkänd i en kurs och än så länge underkänd i den andra. Ska göra en omtenta i augusti så får vi se sen. Känner mig oväntat lugn över omtentan faktiskt. Trodde att världen skulle rasa samman men det gjorde den inte 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s