Sommarlov!

..nästan. I torsdags hade vi skolavslutning och all luft gick ur mig. Har varit så trött hela veckan. Igår sov jag bort nästan hela dagen och ändå är jag inte jättepigg idag. Men jag är tillräckligt pigg i alla fall 🙂

Idag vet jag inte vad vi har för planer riktigt. Jag skulle vilja träna på något vis, så jag tror jag ska försöka med det. Rätt skönt att bara skrota på några dagar. Till veckan jobbar jag två dagar och sen är det sommarlov på riktigt. Jag har också fått klart att jag får jobba vidare i höst! Ska jobba 50% och plugga samtidigt, så det kommer bli bra.

Bakade frukostfrallor från senaste Buffé idag. Jättelätt, jag gjorde degen igårkväll och bakade ut på morgonen. Sammanlagt har jag nog lagt 15 minuters arbete på dem. Och de blev rätt goda också. Ska dela receptet i ett separat inlägg.

Och så ska jag börja blogga mer aktivt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.