Inte ens tolv

Tittar på klockan och inser att den inte ens är tolv? Jag har hunnit gå en långpromenad med Baloo, skriva ett antal pluggpapper, slå in ett paket, äta lunch.. Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det finns en del att göra.

Vi ska ju åka bort i helgen så jag behöver väl packa lite. Och så behöver jag ta ut pengar. Men det borde gå ganska fort. Så jag får väl hitta på något annat, helt enkelt.

Igår tittade jag på filmen Social Network, handlar om killen som skapade facebook. Vilken historia. Jag satt och tänkte att pengar är en alldeles för stor drivkraft i vårt samhälle. Usch. Apropå facebook fick jag tag i en gammal kontorsstol gratis igår. Lokala köp- och säljsidor är jättebra, helt enkelt. Ska ha den som pianostol, kommer bli super.

🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.