Forever ‘til the end of time

Har varit på semester några dagar. En helg i min hemort, där det var festligheter, och så stannade jag kvar några dagar eftersom Baloo inte fick vara i lägenheten förrän igår eftermiddag.

Helgen var bra, bjöd på skotertävling, safttillverkning och allmänna festligheter. I måndags var Anticimex här och sanerade eftersom vi har haft små, små husdjur ända sedan vi flyttade in. Silverfisk. Ska man välja skadedjur är det väl de man vill ha, eftersom de inte kryper runt i kläder eller ens mat. Men de är äckliga ändå så jag hoppas att de döden dör nu, helt enkelt.

Och medlet som ska döda de små raringarna var farligt för djur i ungefär ett dygn, så därför fick inte Baloo vara här då 🙂

Idag är det onsdag. Jag ska plugga nån timme nu tänkte jag, sen får vi se vad jag hittar på. Kanske att jag städar, för det behövs. Sen har jag några paket att hämta ut. Jag vet inte riktigt vad jag ska laga för mat idag heller.. Igår blev det varma mackor, haha 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.