Tentaplugg

Den här veckan har sambon varit hos sin mamma och hjälpt henne med nåt bygge. Jag har varit hemma och pluggat. Har första omtentan på måndag. Just nu känns det inte så lovande för jag har varit allt annat än effektiv. Tänkte gå igenom några gamla tentor idag i alla fall och se om jag skulle kunna klara dem.

Sen i eftermiddag ska jag ner på Åhléns och köpa presentpapper. Vi ska på dop imorgon 🙂  Så presenten måste slås in.

Gick igenom höstens kurser igår. För första gången på ett tag kände jag mig peppad. Dessutom verkade det som att (det preliminära) schemat skulle gå att pussla ihop med mitt arbetsschema så jag slipper ta tjänstledigt flera timmar i veckan = jag skulle få en vettig lön varje månad. Så då är det extra viktigt att jag klarar den här tentan, den är typ behörighetsgivande för hela kursen.

Så plugg, plugg, plugg då..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s