Ledig idag

Idag har jag varit ledig och det har varit ganska skönt. Jobbar bara halvtid det här läsåret så onsdagar får jag vara hemma. Jag försökte ändå kliva upp ganska tidigt, i vanlig tid, och gick en långpromenad med Baloo. Sen åt jag lite frukost och slängde ihop en rulltårta. Diskade undan, tittade på klockan och den slog prick tio. Lite väl tidigt att ha hunnit göra så mycket, men jag klagar inte.

Pappa och syster kom förbi efter ett tag. Vi åt lunch ute, pappa bjöd 🙂  Sen for de hem och jag hem till mig.

Nu håller jag på att grädda brownies. Sambon är på träning och tog med sig Baloo, så jag blev ensam. Det bästa jag kunde komma på var att baka 😉  Kanske tar med dem till stugan i helgen. Kanske.

Det är ju trots allt lill-lördag idag 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s