Tortilla soup

Hittade ett makalöst gott recept i tidningen buffé som jag tänkte dela med mig av. Receptet publicerades för nästan två år sen och jag har tänkt sen dess att jag skulle prova men det har aldrig blivit av.. Förra fredagen slog jag till!

En het soppa med kyckling, toppas med ost, avokado och lime. Måste smakas!

Receptet känns dock alldeles för omständigt för att skriva ner här så jag tänker bara länka till buffé. Varsågoda. Ett middagstips för alla som gillar lite starkare mat. (PS. Den blir god även utan den torkade anchochilin)

tortilla soup

 

 

5 reaktioner på ”Tortilla soup

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.