Fredag den 13

Fredag den 13 september idag. Brukar betyda otursdag. Hittills har jag då inte råkat ut för något oturligt.

Men jag har ju bara gått en hundpromenad och rättat en hög med elevarbeten, så jag har inte direkt utsatt mig för fara. Än. Tänkte gå och simma sen i eftermiddag, då kanske jag drunknar 😉

Igår började vi med ett litet projekt. Göra om ett soffbord. Har köpt ett begagnat för en billig peng i den modell vi vill ha det. Det ska kaklas på ovansidan (hur omodernt som helst, men jag vill ha det praktiskt och lätt att torka av) och målas i en annan färg. Så igår började sambon svarva ur skivan så vi ska få ner kaklet på samma nivå som bordsskivan. Jag körde nån möbeltvätt på gamla soffan så vi ska försöka sälja den nu snart.

Så är det idag. Nu är det dags för lunchpromenad med lilleman och kanske lite studier. Kanske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.