I’m wasting my life, you’re changing the world

Söndag idag. Det var lite stormigt i natt, men nu skiner solen och det verkar bli en fin dag. Tror vi ska ta med oss kameran ut och försöka ta ett julkort som kan skickas ut till nära och kära. Sen måste jag göra lite skolarbete resten av dagen. Fredagen ägnade jag åt en hemtenta och nu har jag lämnat in den. Känns läskigt, men det värsta som kan hända är att jag får göra om den.

Idag ska jag göra lite skrivövningar och läsa lite text. Känns inte så betungande. Den här kursen är faktiskt rätt så inspirerande, så jag hoppas att jag blir godkänd i den 🙂

En reaktion på ”I’m wasting my life, you’re changing the world

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.