Your autograph’s wothless, so don’t send me letters

Godmorgon världen! Idag kände jag mig rätt utvilad när sambon åkte på jobbet strax före sju. Låg kvar en stund i värmen och sen surfade jag lite på mobilen tills Baloo vaknade. Då klev jag upp (Ha! Jag vaknade före min hund!) Ut på promenad kvart i åtta i stället för kvart i nio, vilket ger en timme extra att göra skolarbete på. Yes!

Så nu drar jag i gång med en skrivuppgift. Hoppas att jag är klar innan lunch, så jag hinner läsa det som ska läsas och sen vara ledig. Hoppas, hoppas 🙂 

Hinner jag det kanske jag hinner visa lite bilder som jag har tänkt visa i en evighet. Håll tummarna för mig 🙂 

I eftermiddag blir det att åka och simma. Ska bli skönt. Core blev inställt i onsdags så jag känner ett stort behov av att få röra på mig. Sen blir det fredagsmiddag och så premiären av På spåret! Älska fredag 🙂 

En reaktion på ”Your autograph’s wothless, so don’t send me letters

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.