Äntligen fredag!

Idag blir det nog inte ljust, skulle jag tro. Det är mulet och snöar, och för en liten stund sen lyste gatlyktorna fortfarande. Vilken tur att jag får sitta inne och mysa under en filt, med adventsstjärnan tänd.

Jag gjorde klart alla måsten i onsdags, så idag tänker jag ta det lite lugnt och börja göra pluggpapper inför tentan. Ska börja samla idéer till en skrivuppgift också, tänkte jag. Det är trots allt en del som ska skrivas så ju fortare man kommer igång, ju bättre är det ju.

När sambon kommer från jobbet ska vi åka och simma. Sen blir det middag (pajen jag gjorde i onsdags) och så till slut På Spåret på tv. Har längtat hela veckan efter kluriga ledtrådar och svåra frågor. Tack SVT för att ni fortsätter sända detta år från år.

090507-PÅ SPÅRET-1.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.