Julmuffins

Idag ska jag bjuda mina föräldrar på julfika 🙂  Jag har plockat fram mina saffransbullar,  chokladsnitten och snickerskakor som jag gjorde igår. Dessutom bjuder jag på muffins med pepparkakssmak, dekorerade med apelsinssmakande marängsmörkräm. Och vita snöflingor. Färgade smörkrämen röd för att flingorna skulle synas bättre.

image

En reaktion på ”Julmuffins

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.