Är det redan slut på lovet?

Imorgon är det dags att gå tillbaka till jobbet. Det känns då mest roligt, faktiskt, men jag är lite chockad över att lovet har gått så fort. Nåväl, det har varit bra i alla fall, så jag känner mig nöjd.

Har ägnat hela dagen åt att plugga idag. Vissa saker börjar jag kunna och jag börjar se vad jag behöver leta reda på för att det ska kännas bra. Så jag börjar känna det som att jag kommer klara tentan på fredag. Jag måste klara den, så är det bara. Har gått igenom några gamla tentor också och vissa delar känns helt okej, andra jättehemska 🙂

Tänkte ge pluggandet en timme till, sen ger jag mig för idag. Ska njuta av sista lediga kvällen innan vårterminen drar igång på allvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.