Lat

Jag har blivit så himla lat på sista tiden. Antar att jag är i behov av sommarlov. Men det är inte länge kvar! Jag har till exempel 13 arbetsdagar kvar till skolavslutningen. Och i måndags var det exakt en månad till sista tentan. Så jag ser ju verkligen slutet på det här. Men latheten gör att det känns sådär att göra seminarieuppgifter..

Sov till nio idag och kom inte igång med någon läsning före tio. Och då somnade jag vid elva igår kväll.. Vi såg Forrest Gump på Netflix igår kväll, då sambon aldrig hade sett den. Och det var länge sedan jag såg den. Himmel vad jag grät på slutet..

I eftermiddag ska jag åka och simma i alla fall. Då kanske jag blir piggare. Och sen är det ju faktiskt helg så egentligen känns det bara bra idag. Om jag inte var så förbaskat lat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s