Nya rekord

Det absolut bästa med att aldrig i hela sitt liv ha varit vältränad och att ha börjat träna för två år sen är att man hela tiden kan bli bättre och att man hela tiden kan slå en massa rekord. Som idag. Jag tvingade mig själv att springa en runda. Tog ett varv på elljusspåret närmast oss, cirka 2,4 km, och la till en runda efter det som totalt blev två kilometer till. Garanterat längsta jag sprungit i kilometer år 2014, om inte någonsin! 4,4 kilometer. Jag höll på i 33 minuter, vilket i sig nog är den längsta tiden jag har sprungit någonsin! Bara rekord idag, alltså.

Får för övrigt så himla mycket ångest när jag ska göra något sånt där. Springa, alltså. Usch vad det är jobbigt innan. Har man aldrig tränat innan har man nämligen sjukt dåligt självförtroende när det gäller sånt där. Är man dessutom så prestationsinriktad som jag är så är det ju inte direkt kul att misslyckas heller. Så jag måste liksom peppa mig själv ett par dagar och mentalt visualisera exakta sträckan och hur bra det går. Annars orkar jag inte och orkar jag inte blir jag bara arg på mig själv..

Har i alla fall som mål att orka springa 5 km på en någorlunda bra tid. Vad en ”bra tid” är vet jag inte riktigt än, det får jag väl känna när jag är där. Och det målet ska nås i sommar. För då kanske jag orkar springa Blodomloppet till våren..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.